Η πρωτοπόρος του Personal Branding στην Ελλάδα


 Ένα πράγμα έχει αξία για μένα: o Σκοπός

Αποφάσισα ότι η εργασία είναι κάτι πολύ σημαντικό για να γίνεται χωρίς Σκοπό. Κι έτσι τελειώνοντας τις σπουδές μου στην Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ανακοίνωσα ότι θα γίνω Σύμβουλος Διαχείρισης Καριέρας σε μια εποχή που ο όρος δεν υπήρχε καν στην Ελλάδα.

Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια από την απόφαση το μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική Καριέρας ήταν ήδη γεγονός. Ακολούθησε η δοκιμασία ενός έτους για να πάρω την άδεια Συμβούλου Καριέρας και κατόπιν πολλά χρόνια ευτυχισμένης δουλειάς σε γραφεία καριέρας στο εξωτερικό.

Η ανάγκη μου να γνωρίζω τον κόσμο της εργασίας από κάθε πλευρά με οδηγεί στην απόφαση για 2ο μεταπτυχιακό, αυτή τη φορά στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Με αυτό συνεχίζω την καριέρα μου στην Αγγλία και στην Ελλάδα.

Το 2013 στην δρόμο της αναζήτησης του Σκοπού στην Εργασία ανακαλύπτω το Personal Branding methodology και γίνομαι η πρώτη στην Ελλάδα πιστοποιημένη από το Reach  Personal Branding Strategist  και 360ο  Personal Brand Survey Analyst στην Ελλάδα. Δουλεύω μαζί με  εμπνευσμένους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και εργαζομένους πάνω στο πώς να ανακαλύψουν τον Σκοπό τους.

Να φροντίσουν και να αξιοποιήσουν ό,τι τους κάνει αυθεντικά μοναδικούς στο χώρο τους. Ο στόχος μας, to be enjoying work.

Οι πελάτες του enjoywork.gr έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τη δουλειά που τους ταιριάζει, να δώσουν κατεύθυνση στην καριέρα τους, να γίνουν δεκτοί στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου ως ερευνητές, να βρουν δουλειά στο εξωτερικό ή να βελτιώσουν τον τρόπο που εργάζονται και να γίνουν πιο παραγωγικοί.

Είμαι accredited από το  Chartered Institute of Personnel and Development και πιστοποιημένη Σύμβουλος Καριέρας από το Institute of Careers Guidance UK.
 
Για πρωτοποριακά (και αιρετικά άρθρα) που έχουν πάντα να κάνουν με τον σκοπό της καριέρας μας και τη μοναδική λάμψη που μπορούμε να εκπέμψουμε ως επαγγελματίες, ακολουθήστε με στα social media αλλά και στο  blog μου.

EVERYTHING YOU NEED

enjoywork services

ENJOY READING

Book

Το Μάιο του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της Μαρίνας Βογοπούλου εμπνευσμένο από τη δουλειά της ως διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού και με σκοπό να βοηθήσει πρακτικά κάθε νέο εργαζόμενο. Θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και online εδω.

enjoywork IN THE NEWS

enjoywork our REFERENCES